Coaliţia Tinerilor pentru o Nouă Clasă Politică
www.alegeri.infotineret.ro
  Home · Noutati · Parteneriate cu organizatiile judetene ale partidelor politice

Parteneriate cu organizatiile judetene ale partidelor politice

În data de Vineri, 08.02.2008, Coaliţia Tinerilor pentru o Nouă Clasă Politică a finalizat campania de realizare a parteneriatelor media în vederea sprijinirii demersurilor privind reformarea clasei politice din Gorj. Astfel, Coaliția se bucură de sprjinul majoritații mass-mediei din Gorj, un număr de 17 organizaţii de presă semnând parteneriate media după cum urmează: Antena 1 Târgu Jiu, Gorj TV, Radio Târgu-Jiu, Radio Omega, Star FM, Gorjeanul, Gazeta de Sud, Ediţie Specială, Lupta în Gorj, Gorj Domino, Ziarul Gorjului, Informaţia Gorjului, Vertical, Scandal de Gorj, Polemika, Timpul, Strada.

În acest moment este în desfășurare campania de semnare a parteneriatelor cu organizaţiile județene ale partidelor politice prin care acestea își vor asuma responsabilitatea de a nominaliza candidaţi la funcția de primar în baza criteriilor minimale stabilite de Coaliţie.

Vă reamintim ca s-a considerat necesar ca primarul european al anului 2008 să aibă un minim de competente după cum urmează:
1. studii superioare;
2. aptitudini de utilizare a computerului;
3. abilităţi de comunicare întro limbă străină de circulaţie internaţională;
4. cunoştinţe generale despre instituţiile europene;
5. cunoştinţe despre legislaţia din România în domeniul administraţiei publice;

Sugerăm pe aceasta cale organizaţilor județene ale partidelor politice să nu se grăbească să își desemneze pentru funcțiile de primar din județ, candidați care nu respectă criteriile precizate mai sus.

Coaliţia Tinerilor pentru o Nouă Clasă Politică

29.02.2008. 04:21

Stirea nu a fost comentata înca.

Adaugati comentariu

Câmpurile marcate cu asterisc (*) sunt obligatorii

:

:

:


9 + 6 =